Healing og massage.

Lejlighedsvis vælger jeg at tage klienter til healing og massage.
Så her vil du kunne finde et par udtalelser fra tidligere klienter.

Christina Gede Vedersø

Første gang jeg kom i kontakt med Steen, var på messe i KB hallen. Mit energi niveau var meget lavt og jeg havde helt klart brug for ”en optankning”. Jeg blev anbefalet at gå til Steen som på trods af travlhed, tog sig tid til at tale med mig, noget som er meget typisk for Steen, altid at have tid og overskud til andre. Midt i samtalen lagde Steen hånden på mit solar plexus, og jeg kunne bare mærke hvordan den varme energi strømmede ind i mig. Bagefter følte jeg det som en sugekop blev hevet ud fra min krop med et ”swup” da Steen flyttede hånden igen, en ganske underlig fornemmelse.

Efterfølgende har jeg været hos Steen til yderligere healing, nogle fantastiske seancer, som er svære at beskrive, det er en ganske ubeskrivelig følelse når man mærker Steens energi. Steen har ganske intuitivt flyttet rundt og rettet ud på mine krøllede energibaner samt lukket hullerne hvor energien svandt ud fra. Samtidig fandt Steen ind til det som jeg havde brug for at arbejde med psykisk. Det har haft en fantastisk indflydelse på mit helbred, min psyke, mit familieliv og mit selvværd.

Skulle jeg en dag få brug for hjælp igen vil jeg altid tænke på Steen, en mand med en fantastisk healer evne som alle bør opleve.

Pauline Rehné, skuespiller

Efter et mindre biluheld led jeg konstant af hovedpine i en måneds tid. Jeg kontaktede Steen Jørgensen og beskrev mit problem. Hovedpinen blev forstærket af situationer, hvor der blev stillet krav til mig, som jeg ikke kunne honorere.

Steen gav mig en meget beroligende healing og massage, der varede ca. en time. Det føltes, som om han arbejdede intuitivt og sikkert – og individuelt rettet mod mig og min situation. En dejlig fornemmelse af at blive taget alvorligt, og af at kunne slappe af og føle sig tryg hos et menneske, der ved, hvad han gør.

Efter et døgns træthed og meget søvn forsvandt min hovedpine totalt og kom aldrig tilbage.

Jeg kan varmt anbefale Steen som healer og massør. Udover at være meget professionel, er han også et stort, rummeligt og kærligt menneske.

Birgithe Hofman.

Jeg lærte Steen at kende på en helsemesse i Esbjerg, hvor jeg for første gang mærkede hans healende hænder.

Jeg havde fået mig en slem forkølelse og skulle stå og masserer på messen. Efter en halv time var jeg så godt som rask.

Jeg var helt paf!!

Siden er det blevet til mange healinger og massager. Altid med forbløffende resultater og utroligt stort velvære.

Sidst, jeg fik de utrolige hænder at føle var i søndags (12. februar 2017), hvor jeg dagen forinden fik hold i lænden og ikke kunne gå. Steen kom og nærmest healede mig tilbage til normalen. Ikke på et tidspunkt rørte han ved ryggen, det hele forgik på fronten. Det undrede jeg mig lidt over, men det virkede sgu 😀. Det betød, at jeg kunne gå på arbejde dagen efter om mandagen.

HURRRRA!!! Jeg kan på det varmeste anbefale Steen, uanset om det er til en velvære-massage/healing eller til en konkret lidelse. Han får ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ud af 5.

Catrine, 41 år, Frederikssund.

Jeg har i en meget ung alder fået nyt knæ, som efter operationen forvoldte mig mange smerter og et meget længere sygdomsforløb end forventet.

Mit knæ hævede ofte så meget af det gav besvær at gå og gav mange følgesmerter i hofter, lænd og ryg.

Da jeg mødte Steen fik jeg en lang og meget anderledes behandling end jeg nogen sinde har prøvet før.

Jeg har nærmest ikke haft smerter siden, hævelserne er fortaget og jeg kan atter sove igen om natten. Det har gjort en verden til forskel med Steens behandling, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger med på min vej. Tak Steen.