Anders Toftdahl‎ til steensforedrag 26 juli · 2016

Nu er det godt og vel en uge siden, at jeg kom hjem fra et 6 timers langt foredrag med Steen.

Vi var igennem alle Theta produkter samt Alavida. Jeg lærte simpelthen så meget, at jeg har brugt hele ugen på at få lagt alt den information i de rette hukommelseskasser så jeg forhåbentligt kan finde dem frem igen, når jeg skal bruge dem😊.

Hele dagen var en fest af informationer, viden jeg vil bruge dagligt resten af mine dage. Ud over alt det med antioxidanter så er jeg især glad for tippet om, hvad jeg kan gøre ved forkølelsessår – Det er et guldkorn, jeg aldrig har hørt andre steder!

Nå inden det bliver for langt –

Tak for et fantastisk foredrag. Jeg opfordrer alle de har muligheden til at tage ind og se, og ikke mindst høre, dit næste af slagsen.

Nynne Guldberg Poulsen‎ 25. oktober 2015 ·

Fantastisk peptalk omkring Alavida i går i Vrå.
Må nok sige, at det hele pludselig gav meget mere mening, i forhold til hvordan Alavida går ind og arbejder med huden og kroppen.
Herudover er du et helt unikt menneske, der skaber en helt fantastisk energi i rummet, masser af humor og positiv energi.
Du er helt sikkert en kæmpe inspirationskilde for alle mennesker omkring dig – om ikke i hvert fald for mig!
Tak af hjertet for nogle helt fantastiske timer, som jeg fik en hel masse ud af, som jeg kommer til at bruge fremover i mit arbejde med LifeWave.