Vedrørende indlevering af dåseringe på Sjælland.

Jeg er en af dem på Sjælland, som har valgt at støtte projekt Dåseringe.
Projekt Dåseringe indsamler dåseringe og omsætter dem til penge. Projekt Dåseringe skriver således på deres hjemmeside.

Hvad er Projekt Dåseringe?

Projekt Dåseringe er et velgørende projekt, baseret på udelukkende frivillig arbejdsindsats.
Vi er støttet af mange frivillige privatpersoner, og af en del organisationer, hovedsageligt i Danmark og Norge. Dog modtager vi også ringe fra både Sverige og Tyskland. (se desuden Mission/Vision/ Historie.

Vi blev i 2016 registreret som en velgørende nonprofit forening med CVR.nr, bestyrelse og årlig generalforsamling. De midler vi indsamler, går ubeskåret til Prostheses Foundation i Thailand.

Når du har samlet en pose med dåseringe, så kan du aflevere dem til mig i Bellahøj Kirke. Adressen er Frederikssundsvej 125 A, 2700 Brønshøj. På billedet ses kirkens udvendige hjertestarter. Du er velkommen til at sætte dine dåseringe under hjertestarteren.

Hvorfor kun indsamle selve dåseringene?

Svaret på dette er, at selv dåseringen eller dåseklipsen består af en særlig type ren aluminium, som er velegnet til omsmeltning og efterfølgende brug til proteser.
Grundet transport omkostninger, så giver det nu om dage mere mening at sælge disse dåseringe lokalt – og så efterfølgende overfører pengene til dåseringe.dk. De videresender så pengene til Prostheses Foundation« i Chiang Mai, Thailand

Hvis du i skrivende stund har dåseringe, som du vil af med og ikke lige kan overskue turen til Bellahøj Kirke, så kan jeg eventuelt afhente lokalt hos dig, hvis altså du bor på Sjælland. Hvis du bor i Nordsjællandsområdet, så kan der også afleveres lokalt på min private adresse i Frederikssund. Send en sms til mig (42 76 96 69), så kan vi aftale nærmere.

På forhånd tak for hjælpen.

Her kan du se nogle af mine dåseringe stemningsbilleder.

Her kan du så se nogle stemningsvideoer.

Sommetider har jeg en fest, når jeg er ude og hente dåseringe på Sjælland.

Hvad bliver disse dåseringe så brugt til.

Forklaringen kan du finde i dette korte videoklip. Hvad bliver dåseringene brugt til.